Кино-СССР.НЕТ
МЕНЮ
kino-cccp.net
Кино-СССР.НЕТ

Маколей Калкин сыграл повзрослевшего «Один дома»

Які ж новорічні свята без фільму"Один вдома"? Ось уже 25 років він створює настрій мільйонам людей, які святкують різдвяні свята. Схоже, саме тому творці серіалу DRYVRS і вирішили приурочити вихід нового міні-фільму про подорослішав Кевіна Маккалістера до середини грудня.

Варто відзначити, що різниця в зовнішності 35-річного актора і хлопчика, яким він був 25 років тому, вражає. За цей час Кевін Маккалістер з жалюгідного хлопчиська, що розмазує по щоках татів лосьйон для гоління, перетворився на кошлатого чоловіка з обличчям алкоголіка і наркомана.

За сюжетом ролика, герой Калкіна їде в машині, не відповідає на дзвінки матері і розповідає водієві історію про те, як батьки залишили його вдома одного на Різдво, коли йому було вісім років.

- Я повинен був захистити себе і свій будинок від двох божевільних злодіїв. Я був лише дитиною. Мені досі сняться кошмари про те, як за мною женеться дивний лисий чоловік, - говорить він.

Але, незважаючи на непривабливі метаморфози в зовнішності і в житті Калкіна, ностальгія по фільму залишилася. Звідси і підвищений інтерес до особистості головного героя серед теж дорослих глядачів . За кілька годин відео подивилися на YouTube майже п'ять мільйонів чоловік.

Нагадаємо, що фільм "Один вдома" ссылка вперше вийшов на екрани в 1990 році і зібрав 476 мільйонів доларів. Успіх був настільки несподіваним і грандіозним, що продюсери вирішили повторити режисерську знахідку з самотнім хлопчиком-героєм і через два роки випустили сиквел "Один вдома 2: Загублений в Нью-Йорку". Головну роль в обох фільмах виконав Маколей Калкін. З тих пір він встиг одружитися і розлучитися з актрисою Рейчел Майнер, познайомитися з актрисою Мілою Куніс, розставання з якою пережив дуже важко. Калкін навіть намагався накласти на себе руки. Потім він кілька разів проходив реабілітацію, де лікувався від наркотичної залежності. А потім від депресії. В одному з інтерв'ю він зізнався, що тільки сила волі витягла його зі світу, де він вже стояв однією ногою. Зараз "Зоряна дитина" грає у власній музичній групі і намагається триматися подалі від кіно. Я намагався!

Насправді причина швидкого падіння Маколея із зоряного неба криється зовсім не в його пристрасті до алкоголю і наркотиків, а скоріше в невгамовних апетитах батька молодої зірки. Крістофер Калкін-Кистер в католицькій церкві в Нью-Йорку, зрозумівши, що третій з його шістьох дітей став миттєвою зіркою, негайно роздув гонорари за роботу свого восьмирічного сина. Сім'я Калкін отримала 8 мільйонів доларів тільки за свою роботу в Rich Richie.

Голлівудські продюсери не хотіли виділяти багатомільйонні бюджети на дешеві фільми тільки тому, що добра половина з них повинна була піти на гонорари Калкіна. Попутно почалися проблеми в сім'ї, де Патриція (мати маленького актора) з Крістофером влаштували скандал за право розпоряджатися грошима сина (на той час загальна сума всіх гонорарів Маколея становила близько 35 мільйонів доларів), а також вимоги батька продовжувати зйомки, незважаючи на те, що Маколей почав втомлюватися останнім часом. Адже зйомки "Володаря сторінок" і "нарівні з батьком" проходили практично одночасно.

У червні 1995 року Патриція розлучилася з Крістофером, звинувативши його в тому, що він зруйнував кар'єру сина, ледь не позбавивши хлопчика шансу її відновити. Всі інші відносини батьки вже з'ясували в суді. В результаті Патриція виграла опіку над дітьми (Крістофер навіть не з'явився до суду), але гроші Маколея були передані його особистому бухгалтеру.
Просмотров: 1042
Рейтинг: 0
Мы рады вашим отзывам, сейчас: 0
Имя *:
Email *: